Sonja Huidverzorging

staat voor huidverzorging in de meest brede zin van het woord

Schoonheidsbehandeling

Wij bieden u een heel scala aan specialistische schoonheidsbehandelingen

Duo-cabine

je kunt bij ons ook terecht in onze duo-cabine voor een behandeling van 2 personen tegelijk

 

Image

De IMAGE Skincare filosofie

 

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.
Onze specialisten zijn getraind om elk huidprobleem aan te pakken. Zoals rosacea, acne, pigment, rimpels, vale huid, rokershuid.
Dit kan door de unieke combinatie van behandelingen en thuisproducten.
Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen en huidtherapeuten.

Facials

Tijdens een facial wordt de huid diep gereinigd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid. Doordat de behandeling wordt afgestemd op jouw huid is een direct zichtbaar resultaat haalbaar.
De specialiste zal gebruik maken van krachtige enhancers, zoals hyaluronzuur, retinol, stamcellen, vitamine C en anti-oxidanten.

Ormedic – Balancing facial € 95,-

Zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden. Zeer geschikt voor zwangere vrouwen en een huid die in disbalans is.

Vital C – antioxidant and anti-aging facial € 95,-

Speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Zeer geschikt bij Rosacea en pigmentvlekken.

Clear Cell – Be Clear Purifying facial € 95,-

Bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Iluma facial € 95,-

Geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is ideaal bij pigmentvlekken en UV-schade.

O2 lift € 110,-

Luxe facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat.

Peelings

 

 

Intensieve huidverbetering start bij de peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Signature Facelift € 95,-

Een unieke peelingbehandeling met 30% vitamine C, glycolzuur en retinol. De actieve enzymen stimuleren de celvernieuwing. Al na één behandeling een prachtig resultaat!

Ormedic Lift: € 95,-

Deze peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie.
Lightening Lift: 90 euro / Lightening Lift Forte 150 euro
Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.

Wrinkle Lift € 95,- / Wrincle Lift Forte € 150,-

Op een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.

Acne Lift € 95,-

Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.

Beautiful Skin doensn’t come from makeup! Beautiful Skin comes from a great Esthetician!

Scroll naar boven

Micro dermabrasie, permanente make-up, blend elektrische ontharing en meso therapie-fractional needle, meso gun met hyaluron zuur, acné behandelingen en huidverbetering door middel van intensieve peelingen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bovendien werken wij samen met diverse (cosmetische) artsen en klinieken en kunnen wij je ook adviseren op het gebied van fillers en cosmetische chirurgie. Voor wat betreft acné hebben wij een overeenkomst met diverse zorgverzekeraars.
Wil je een keer geheel vrijblijvend een kennismakingsbehandeling ondergaan? Dan ben je van harte welkom!

Deze behandeling, die gepaard gaat met een uitgebreid intakegesprek, duurt ongeveer 75 minuten en kost € 75,00.
Lijkt het je gezellig om samen met iemand anders behandeld te worden? Dan kun je gebruik maken van onze duo-cabine, waarin 2 personen tegelijk terecht kunnen voor een sessie.

Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar onder dit nummer: 045-5225511.
Uitdrukkelijk vragen wij je om bij verhindering je afspraak zeker 24 uur van tevoren af te zeggen, anders zijn wij genoodzaakt deze behandeling in rekening te brengen.